На Међународном конгресу из управљања пројектима “Одговорно и флексибилно управљање пројектима” презентован је рад аутора др Марине Јовановић-Миленковић и Саше Рикановића под називом “Регистар инвестиционих локација као резултат одрживог управљања пројектима”. Рад представља досадашње резултате пројекта „Унапређење пословне климе у Републици Србији“ чији је носилац  реализације  Републички геодетски завод, заједно са  шведском агенцијом за међународни развој и сарадњу (SIDA) и шведском агенцијом за картографију, катастар и регистрацију земљишта – Lantmäteriet.

Koнгрес је званично отворио председник Удружења за управљање пројектима Србије – IPMA (International Project Management Association) Србија, проф. др Владимир Обрадовић заједно са в.д. директором Националне академије за јавну управу, Дејан Милетић. А затим су се учесницима обратили Јоп Шеферли, председник Међународне асоцијације за управљање пројектима, државни секретар у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Биљана Вуксановић, помоћница министра државне управе и локалне самоуправе Јасмина Бенмансур.

Конгрес се одржао у просторијама Националне академије за јавну управу од 09. до 11. септембра 2021. године. Конгресу је присуствовало преко 150 учесника на панелима, округлим столовима и радионицама.